KATSOMASI RESEPTIT
Tartarpihvi
GL
MA

Resepti: Maku 03/2017

Tartarpihvi

Resepti: Maku 03/2017

Tartarpihvi

Kun tartarin kanssa tarjoaa ketunleipiä, se ei kaipaa rinnalleen perinteisiä kapriksia, etikkapunajuuria tai sipulia. Käenkaalin vaaleat kukat koristavat annoksen juhlavaksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Puhdista liha mahdollisista kalvoista. Leikkaa filee veitsellä pieniksi, ½ cm x ½ cm kokoisiksi kuutioiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Kokoa lihasta tartarpihvit neljälle lautaselle. Nosta munankeltuaiset lasiin ja riko rakenne haarukalla. Valuta keltuaisesta lusikalla raitoja pihvien päälle.

    Koristele tartarpihvit ketunleipien lehdillä ja kukilla, herukankukilla ja ruohosipulilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    163 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    18.7 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    2.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta