KATSOMASI RESEPTIT
Talkkuna-omenamuffinit

Resepti: Maku 02/2017

Talkkuna-omenamuffinit

Resepti: Maku 02/2017

Talkkuna-omenamuffinit

Talkkuna tekee omenamuffineista kuitupitoisempia. Talkkunaleivonnaisten paistamisessa kannattaa olla tarkkana. Paista ne juuri ja juuri kypsiksi, ettei leipomuksiin tule pistävää makua.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon muna.

    Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne maidon kanssa taikinaan.

    Jaa pienet muffinivuoat muffinipellin syvennyksiin.

    Täytä vuoat vähän yli puolilleen. Ripottele päälle omenakuutioita.

    Paista muffineita 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

    Ohje: Hirvelän Talkkunan Sirkka Hirvelä

VINKKI

Omenamuffinit sopivat keliaakikoille ja gluteenittomaan ruokavalioon, kun vaihtaa vehnäjauhot gluteenittomiin Jytte-jauhoihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    456 kcal
  • hiilihydraattia
    58.6 g
  • rasvaa
    22.9 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta