Talitintin juustopallot

Resepti: Maku 01/2009

Talitintin juustopallot

Resepti: Maku 01/2009

Talitintin juustopallot

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Mittaa kaikki juustopallojen aineet kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Nosta kulho jääkaappiin ja anna massan jähmettyä tunnin ajan.

    Paahda sillä välin hasselpähkinärouhe pannulla. Lisää lopuksi soijakastike ja kääntele, kunnes neste on haihtunut.

    Ota juustomassasta teelusikalla nokareita ja muotoile nokareet palloiksi. Kieritä juustopallot jäähtyneessä pähkinärouheessa ja nosta rasiaan.

    Säilytä talitintin juustopallot jääkaapissa ennen tarjoilua.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    97 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    9 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta