KATSOMASI RESEPTIT
Syreenisokeri
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Syreenisokeri

Resepti: Maku 03/2017

Syreenisokeri

Helppo syreenisokeri sopii maustamaan juomia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Testaa syreenisokeria esimerkiksi pannacottaan. Voit halutessasi siivilöidä maustuneesta sokerista kukat pois.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 min

5 min
  • Riivi kukat oksista. Jos kukat tuntuvat kosteilta, anna niiden kuivua talouspaperin päällä. Annostele purkkiin vuorotellen syreenejä ja sokeria.

    Anna purkin olla ilman kantta, kunnes kukat ovat kuivuneet. Jos sokeriin tulee kosteuspaakkuja, ravistele purkkia päivittäin.

    Sokeri on käyttökelpoista jo muutaman päivän päästä.

    * Tee kukkasokeria myös ruusun ja laventelin kukista.

    * Syreenisuolaa voit tehdä samaan tyyliin suolasta ja käyttää sitä sormisuolan tapaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    406 kcal
  • hiilihydraattia
    99.9 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta