KATSOMASI RESEPTIT
Syreeniskonssit

Resepti: Maku 03/2017

Sy­ree­nis­kons­sit

Resepti: Maku 03/2017

Sy­ree­nis­kons­sit

Syreenisattumat muuntavat skonssit kesäiseksi herkuksi. Skonssit ovat parhaimmillaan ihan tuoreina.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi pehmeäksi ja sekoita joukkoon kuivat aineet. Sekoita muna ja kerma keskenään. Lisää voi-jauhoseokseen kosteat aineet ja kukat ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

    Taputtele taikina ympyräksi (Ø noin 30 cm) ja leikkaa se kahdeksaan sektoriin.

    Sekoita keskenään muna ja kerma, voitele skonssit seoksella ja ripottele pinnalle sokeria. Painele päälle syreenin kukkia.

    Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min.

    Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Valuta suklaata syreeniskonsseille raidoiksi. Viimeistele syreenin kukilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    423 kcal
  • hiilihydraattia
    46 g
  • rasvaa
    24.4 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta