KATSOMASI RESEPTIT
Suussasulavat tuplasuklaakeksit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Suussasulavat tupla­suklaa­kek­sit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Suussasulavat tupla­suklaa­kek­sit

Tuplasuklaakeksit häviävät hetkessä!

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmuna. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutalet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään. Sekoita jauhoseos vähitellen voi-sokerivaahtoon. Lisää taikinaan tummasuklaa- ja valkosuklaarakeet, sekoita hyvin.

    Muotoile tuplasuklaakeksitaikina pötkyläksi (5cm halkaisija) ja kääri leivinpaperiin. Pakasta tuplasuklaakeksitaikinaa 30 minuuttia. Leikkaa taikina 1 cm paksuisiksi kiekoiksi. Asettele leivinpaperille ja paista 200 asteessa (tai kiertoilmauunissa 180 asteessa) noin 10 minuuttia tai kunnes tuplasuklaakeksit ovat kullankeltaisia. Annan keksien jäähtyä ennen tarjoilua.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    367 kcal
  • hiilihydraattia
    80 g
  • rasvaa
    1.9 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

keksi, leivonta


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta