KATSOMASI RESEPTIT
Suussasulava savusiikamousse
GL
MU

Resepti: Oula Hänninen

Suussasulava sa­vusii­ka­mous­se

Resepti: Oula Hänninen

Suussasulava sa­vusii­ka­mous­se

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Liota liivatelehti pehmeäksi kylmässä vedessä eli noin 10 minuuttia.
    Hienonna savusiika ja jogurtti tasaiseksi soseeksi tehosekoittimessa.
    Lisää kuivaksi puristettu ja kiehuavaan vesitilkkaan sulatettu liivatelehti koko ajan sekoittaen kalasoseen joukkoon.
    Vaahdota kuohukerma ja lisää vaahto kalasoseeseen.
    Mausta suolalla, lisää tillisilppu ja nosta peitettynä jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    200 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    17.5 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta