KATSOMASI RESEPTIT
Sushikulho
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Sushikulho

Resepti: Maku 05/2016

Sushikulho

Sushikulho on ihanan raikas lounas ja helppo ottaa mukaan. Kukapa viitsisi näperrellä sushia evääksi, kun samoista aineksista koottu salaatti on yhtä maukas!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista sushikulho näin:

    Keitä riisi kypsäksi ja valuta hyvin. Yhdistä etikka, suola ja sokeri. Sekoita lämpimän riisin joukkoon. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

    Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti kannelliseen kulhoon tai eväsrasiaan. Lisää päälle riisi ja lohiviipaleet. Huuhdo tai kuori ja paloittele kasvikset. Lado ne kalan päälle. 

    Ripottele pinnalle siemeniä ja ruohosipulia. Sekoita kastikkeen ainekset pieneen rasiaan tai pulloon. Säilytä salaatti viileässä.

    Lisää kastike ja wasabi sushisalaattiin vasta ruokailuvaiheessa. 

VINKKI

Voit käyttää mitä tahansa kaapistasi löytyvää riisiä ja valita kasvikset makusi mukaan.  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    155 kcal
  • hiilihydraattia
    18.1 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta