KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahveromunakas uunissa
GL

Resepti: Maku 05/2011

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­mu­na­kas uunissa

Resepti: Maku 05/2011

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­mu­na­kas uunissa

Munakas valmistuu kätevästi uunissa ja saa seurakseen maukkaita suppilovahveroita ja sipulia. Astetta parempi suppilovahveromunakas maistuu vaikkapa brunssiherkkuna.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Raasta porkkanat hienoksi ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. 

    Paahda suppilovahveroita paistokasarissa ilman rasvaa, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

    Lisää öljy, porkkanat ja sipulit. Kuullota miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

    Lisää joukkoon paprikat, persilja, suola ja pippuri.

    Vatkaa munien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon kermaviili.

    Kaada kasvisseos voideltuun pyöreään vuokaan (Ø 28 cm). Kaada päälle muna-kermaviiliseos.

    Paista sienimunakasta 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    82 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    5.9 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta