KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahverolihapullat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­li­ha­pul­lat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­li­ha­pul­lat

Maukkaat syksyiset suppilovahverolla maustetut lihapullat sopivat herkullisesti kermaperunoiden kaveriksi tai ihan sellaisenaan dipattavaksi vaikkapa sinihomejuustokastikkeeseen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Siistitään ja leikataan sienet pienemmiksi paloiksi, paistetaan kuivalla pannulla niin, että suurin neste haihtuu. Sekoitetaan kulhossa jauheliha, silputut sipulit, kananmunat, korppujauhot, smetana, mausteet ja lopuksi sienet. Pyöritellään lihapulliksi ja paistetaan 200 asteessa puolisen tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    231 kcal
  • hiilihydraattia
    15.5 g
  • rasvaa
    17.4 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    4.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta