KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahverolasagne

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­la­sag­ne

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­la­sag­ne

Sieniä siellä ja sieniä täällä, tästä makoisa sienilasagne uuniin. Ihana syksyinen lohturuoka.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Jauhelihakastike

Valkokastike

Muut ainesosat

  • Päälle tomaattia ja juustoraastetta.

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Tee kastikkeet lasagnea varten. Jauhelihakastike: Silppua sipulit ja paista pannulla hetken aikaa, lisää jauheliha ja paista kypsähköksi, lisää tomaattimurska sekä mausteet, tarkista suola. Valkokastike: Laita voi kuumalle pannulle, pyörittele hetki ja lisää jauhot, ruskista, lisää maito pienissä erissä koko ajan sekoittaen ja lopuksi mausteet, tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Putsaa suppilovahverot ja paista niitä kuivassa pannussa niin että suurin neste poistuu. Lado isoon vuokaan vuorotellen molempia kastikkeita, lasagnelevyjä sekä sieniä niin, että aloitat ja lopetat jauhelihakastikkeella. Ripottele päälle juustoraastetta ja tomaattia. Paista 200 asteessa uunin alatasolla kypsäksi 30-40 minuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    128 kcal
  • hiilihydraattia
    20.6 g
  • rasvaa
    3.3 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta