KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahverokeitto savuporotuorejuustolla

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to sa­vu­po­ro­tuo­re­juus­tol­la

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to sa­vu­po­ro­tuo­re­juus­tol­la

Syksyn ensimmäinen sienisato muutettuna herkulliseksi keitoksi, josta ei makuja puutu. Pehmeän kermainen keitto sopii täydellisesti kylmeneviin syksyisiin päiviin

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikataan sienet pieniksi paloiksi. Pilkotaan sipulit, raastetaan porkkanat ja silputaan valkosipulin kynnet. Kuullotetaan kasvikset voissa hyvin ja siirretään kattilaan. Paahdetaan sieniä pannulla kunnes nestettä vähän, lisätään vehnäjauhot, pyöritellään hetki pannulla ja kaadetaan seos kattilaan. Lisätään kanaliemi sekä laakerinlehdet. Sekoitetaan ja annetaan hautua puolisen tuntia välillä sekoittaen. Poistetaan laakerinlehdet, lisätään kerma, sokeri, mustapippuri, timjami ja tuorejuusto, annetaan hautua vielä kymmenisen minuuttia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    52 kcal
  • hiilihydraattia
    9.3 g
  • rasvaa
    0.5 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    14.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta