KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahverokeitto Koskenlaskija-juustolla
MU

Resepti: Maku 04/2013

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to Koskenlaskija-juustolla

Resepti: Maku 04/2013

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to Koskenlaskija-juustolla

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja lohko sipulit ja palsternakka.

    Pane sienet kattilaan ja anna niiden kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

    Lisää joukkoon rasva, sipulit ja palsternakka. Kuullota miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

    Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutio. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

    Paloittele joukkoon sulatejuusto. Soseuta keitto ja mausta etikalla, hunajalla ja pippureilla.

    Kuumenna öljy pannulla ja lisää valkosipulit. Kuutioi leivät ja paahda ne rapeiksi.

    Koristele suppilovahverokeitto ruohosipulilla ja roseepippurilla. Tarjoa suppilovahverokeitto saaristolaisleipäkuutioiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    86 kcal
  • hiilihydraattia
    5 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta