KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahverokeitto
MU

Resepti: Maku 04/2013

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Resepti: Maku 04/2013

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Herkullinen suppilovahverokeitto sopii niin arkeen kuin juhlaan! Tämän suppilovahverokeiton täyteläisyyden salaisuus on sulatejuusto.

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Suppilovahverokeitto valmistuu näin helposti:

    Kuullota sipulisilppu öljyssä kattilassa.

    Lisää silputut sienet ja kääntele hetken aikaa.

    Ripottele jauhot joukkoon.

    Lisää vesi ja murenna mukaan liemikuutiot. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

    Lisää kerma ja sulatejuusto. Keitä edelleen 5 minuuttia.

    Mausta suppilovahverokeitto. Lisää tarvittaessa nestettä.

    Tarkista maku ja tarjoa suppilovahverokeitto esimerkiksi alkuruokana hyvän leivän kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    64 kcal
  • hiilihydraattia
    2.6 g
  • rasvaa
    4.9 g
  • proteiinia
    1.9 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (19)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin50
  • Helppo47
  • Hurmasin vieraat20
  • Opin uutta11
  • Ei maistunut11
  • Kaikki meni26
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (15)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta