Suppilovahverokeitto
MU

Resepti: Maku 06/2006

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Resepti: Maku 06/2006

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Puhdista sienet. Pilko sienet ja sipulit, leikkaa purjo tikuiksi, samoin kuoritut porkkanat. Murskaa valkosipulinkynsi. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi.

    Kuumenna kattilassa öljy ja voi. Lisää sienet ja paista kevyesti. Kuullota kaikki kasvikset ja lisää vesi sekä esikypsennetyt ohrasuurimot. Anna suppilovahverokeiton kiehua 10 minuuttia.

    Lisää suppilovahverokeittoon yrtit ja mausta mustapippurilla. Lorauta lopuksi joukkoon hunajaa ja pienen sitruunan mehu. Tarkista suppilovahverokeiton maku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    252 kcal
  • hiilihydraattia
    25.3 g
  • rasvaa
    13 g
  • proteiinia
    7.5 g
  • kuitua
    7 g
  • suolaa
    4.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton, kasvis


Laatinut:

Kuva:

Juhani Salonen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta