Suppilovahverokastike
MU

Resepti: Maku 06/2007

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­kas­ti­ke

Resepti: Maku 06/2007

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­kas­ti­ke

Herkullinen suppilovahverokastike kruunaa esimerkiksi pihviaterian. Tämä maukas ja helppo kastike on kokeilemisen arvoinen!

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Valmista suppilovahverokastike näin:

    Kumoa käsitellyt sienet kuivalle paistinpannulle ja haihduta neste pois.

    Lisää joukkoon nokare voita sekä sipulit. Paista, kunnes sipulit ovat kuultavia.

    Ripottele päälle vehnäjauhot ja lisää lihaliemi samalla sekoittaen. Anna hautua noin 5 minuuttia.

    Mausta seos mustapippurilla ja sokerilla.

    Kaada suppilovahverokastikkeen joukkoon kerma ja anna hautua vielä 5 min.

    Tarkista suppilovahverokastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

    Notkista halutessasi lihaliemellä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    119 kcal
  • hiilihydraattia
    5 g
  • rasvaa
    9.2 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (5)

92% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin14
  • Helppo12
  • Hurmasin vieraat7
  • Opin uutta4
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni7
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (1)

Kommentoi

Lisää aiheesta: It­se­näi­syys­päi­vä

Lisää suosikiksi

Tulosta