KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahvero-poropizza

Resepti: Perinneruokaa prkl

Suppilovahvero-poropizza

Resepti: Perinneruokaa prkl

Suppilovahvero-poropizza

Syksyn parhaassa pizzassa maistuu suppilovahverot, poro ja kotimaiset omenat. Pohjalla runsaasti ranskankermaa ja emmentaljuustoa. Tästä ei pizza parane!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Valmista taikina lisäämällä kuivahiiva 42-asteiseen veteen. Lisää joukkoon suola, sokeri ja vehnäjauhot. Vaivaa hetki ja alusta taikina oliiviöljyllä. Anna kohota noin 30 minuuttia leivinliinalla peitettynä.

    Paista suppilovahveroita paistinpannulla kunnes niistä on haitunut kaikki neste. Lisää oliiviöljy ja viipaloitu sipuli. Kuullota hetki kunnes sipuli on pehmeää. Mausta suolalla. 

    Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta ranskankerma suolalla ja mustapippurilla. Levitä pohjan päälle.

    Lisää pohjan päälle puolet juustoraasteesta. Lisää hienonnettu kylmäsavuporo ja viipaloitu omena. Lisää paistetut suppilovahverot ja lopuksi jäljelle jäänyt juustoraaste. 

    Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia kunnes pinta on kauniin värinen.

     

VINKKI

Kokeile omenan tilalla päärynää ja vaihda suppilovahverot kantarelleihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    114 kcal
  • hiilihydraattia
    20 g
  • rasvaa
    1.9 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta