KATSOMASI RESEPTIT
Suppilovahvero-hirvikastike

Resepti: Perinneruokaa prkl

Suppilovahvero-hirvikastike

Resepti: Perinneruokaa prkl

Suppilovahvero-hirvikastike

Perinteinen hirvikastike saa lisämakua suppilovahveroista. Tarjoa kastike perunamuusin, suolakurkkujen ja puolukoiden kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Paista suppilovahveroita paistinpannulla kunnes niistä on kaikki neste haihtunut. Kaada sienet kattilaan.

    Suikaloi hirvenliha. Ruskista liha kuumalla pannulla öljyssä. Kaada ruskistetut lihat kattilaan.

    Hienonna sipuli ja kuullota sitä voissa paistinpannulla. Lisää vehnäjauhot ja ruskista. Lisää vesi ja riistafondi. Kaada kattilaan muiden ainesten joukkoon.

    Hauduta kastiketta vähintään tunti miedolla lämmöllä. Kastike on valmista, kun liha on mureaa. Mausta vielä mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    63 kcal
  • hiilihydraattia
    2.2 g
  • rasvaa
    3.5 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    66.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta