KATSOMASI RESEPTIT
Suomalainen perunarieska

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suomalainen perunarieska

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suomalainen perunarieska

Peruna tekee kohottamattomista rieskoista eli lepuskoista ihanan meheviä. Voit tehdä samalla ohjeella rieskoja myös nauris- ja lanttusoseesta. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 kpl

Lisäksi

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita perunasoseen joukkoon suola ja muna. Lisää jauhot.

    Taputtele taikinasta leivinpaperilla vuoratulle pellille pyöreitä leipäsiä (Ø 10 cm). Pistele leivät haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes pinnat ovat kauniisti pilkuttuneet.

    Tarjoa perunarieskat lämpiminä voin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    217 kcal
  • hiilihydraattia
    28.4 g
  • rasvaa
    8.7 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta