KATSOMASI RESEPTIT
Suolakinuskidonitsit

Resepti: Painted by Cakes

Suo­la­ki­nus­ki­do­nit­sit

Resepti: Painted by Cakes

Suo­la­ki­nus­ki­do­nit­sit

Herkulliset suolakinuskidonitsit valmistuvat helposti uunissa donitsipellillä. Taikina on kätevä sekoittaa ja kuorrutettakaan ei tarvitse keittää kuin minuutti. Kaneli ja kardemumma tuovat donitseihin ripauksen joulun makua!
Resepti on kirjasta Emman makea joulu.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 kpl

Kanelidonitsit

Kinuskikuorrute

Tee näin 48 min

48 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
8 min
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele donitsipelti. Riko kananmuna kulhoon ja lisää maito ja rypsiöljy. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne nesteeseen siivilän läpi sekoittaen vain sen verran, että taikina on tasaista. 

    Jaa taikina donitsivuoan syvennyksiin ja paista donitseja uunin keskitasolla noin 8 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Kumoa donitsit pelliltä ja anna jäähtyä.

    Mittaa kuohukerma, fariinisokeri, voi ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna keskilämmöllä ja anna kiehua 1 minuutin ajan. Lisää tomusokeri kinuskin joukkoon siivilän läpi ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Kasta donitsit heti kuorrutteeseen ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

VINKKI

Kuorrute jähmettyy nopeasti, joten kuorruta donitsit heti. Voit tarvittaessa kuumentaa kuorrutetta uudestaan, jolloin se pehmenee.

Älä paista donitseja liian kauaa, jotta ne eivät kuivahda.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    432 kcal
  • hiilihydraattia
    66.5 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta