KATSOMASI RESEPTIT
Suolaiset Joulutortut

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Suolaiset Joulutortut

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Suolaiset Joulutortut

Suolaiset joulutortut kruunaavat pikkujoulupöydän!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Vuohenjuustotäyte

Auratäyte

Lasten kinkkujoulutortut

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sulata taikinalevyt erillään huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.

    Leikataan levyt puoliksi ja tee neliöiden kulmiin viillot. Muotoile joulutortuiksi. Täytä suolaiset joulutortut haluamallasi täytteellä.

    Vuohenjuustojoulutortut: Viipaloi vuohenjuusto noin 1cm paksuisiksi viipaleiksi. Täytä joulutortun keskus luumu- tai puolukka-kirsikkamarmelaadilla ja  nosta vuohenjuustoviipale päälle.

    Aurajuustotäyte: Täytä joulutortun keskus omena-kanelimarmelaadilla. Ripottele pinnalle aurajuustoa ja hasselpähkinä rouhetta.

    Lasten kinkkujoulutortut: Täytä joulutortun keskus ketsupilla. Leikkaa keittokinkusta ohuita nauhoja ja kääri rullalle, laita joulutortun keskelle. Ripottele juustoraastetta päälle.

    Voitele joulutortut munalla. Paista suolaisia joulutorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    19.2 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta