KATSOMASI RESEPTIT
Suolainen joulutorttu
MU

Resepti: Maku 07/2016

Suolainen joulutorttu

Resepti: Maku 07/2016

Suolainen joulutorttu

Tällaista joulutorttua et ole maistanut. Testaa palsternakkavoitaikina ja maapähkinävoitäyte.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 40 min

2 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista ensin palsternakkavoitaikina. Keitä palsternakka kypsäksi ja soseuta. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon voi. Lisää jauho-leivinjauheseos. Nosta taikina viileään noin pariksi tunniksi.

    Kauli taikina hyvin jauhotetulla leivinpöydällä ohueksi levyksi. Leikkaa levy taikinapyörällä tai veitsellä pienehköiksi neliöiksi. Nosta joka toinen neliön kulma keskelle.

    Pane tähden keskelle vajaa teelusikallinen maapähkinävoita, palanen juustoa ja muutama granaattiomenan siemen.

    Paista suolaisia joulutorttuja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    349 kcal
  • hiilihydraattia
    29.9 g
  • rasvaa
    22.3 g
  • proteiinia
    7.1 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pikkujoulut

    Lisää suosikiksi

    Tulosta