KATSOMASI RESEPTIT
Suklainen vadelmabrita

Resepti: Lunni leipoo

Suklainen vadelmabrita

Resepti: Lunni leipoo

Suklainen vadelmabrita

Britatorttu on yksi suosikeistani, ja nyt vadelmien ollessa kypsiä kannattaa vadelmat nauttia tuoreena. Suklainen britapohja, suklaakermavaahto ja tuoreet vadelmat ovat ihana yhdistelmä!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 palaa

Pohja

Marenki

Täyte

Lisäksi

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota voi, munat ja maito ajoissa huoneenlämpöön.
    Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
    Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri keskenään, lisää keltuaiset.
    Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Sekoita vaahdon joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos sekä maito vuorotellen.
    Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle mahdollisimman tasaisesti ja ohuelti.
    Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vähitellen sokeri samalla vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon kaakaojauhe.
    Levitä marenkiseos uunipellille taikinan päälle. Ripottele mantelirouhetta pintaan ja paista n. 20 min.
    Kun pohja on jäähtynyt, leikkaa se kahteen samankokoiseen osaan, käsittele pohjaa varoen.
    Sulata suklaa, anna hieman jäähtyä.
    Vaahdota kerma, kääntele suklaasula joukkoon.
    Levitä noin 2/3 vaahdosta toisen taikinapuolen päälle.
    Ripottele kermavaahdon päälle vadelmat.
    Nosta toinen levy päälle, koristele jäljelle jääneellä kermavaahdolla, vadelmilla ja suklaalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    356 kcal
  • hiilihydraattia
    35 g
  • rasvaa
    22.4 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta