KATSOMASI RESEPTIT
Suklainen porkkanakakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Suklainen porkkanakakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Suklainen porkkanakakku

Sisällä ihanan mehevä porkkanakakku tuorejuustotäytteellä ja päällä suussa sulava suklaa, täydellinen talven yhdistelmä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Täyte

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
1 t
  • Raastetaan porkkanat. Sekoitetaan sokeri, öljy sekä munat kevyesti sekaisin. Sekoitetaan keskenään kaikki kuivat aineet ja lisätään munaseokseen pienissä erissä siivilän läpi. Sekoitetaan hyvin kaikki ainekset keskenään, lisätään lopuksi porkkanaraaste. Paistetaan 170 asteessa mieluiten kahdessa samankokoisessa voidellussa ja leivinpaperilla vuoratussa vuoassa (24cm), mutta yksi isompikin käy. Paistoaika on noin puolisen tuntia, jos taikina on kahdessa vuoassa, riippuu siis paistotavasta, kannattaa seurata tikun kanssa, ettei pohjat pääse kuivumaan liiaksi. Annetaan pohjan jäähtyä kunnolla ja valmistetaan sillä välin täyte. Sekoitetaan voi ja tomusokeri keskenään hyvin vatkaten ja lisätään hiukan vettä. Lopuksi lisätään tuorejuusto. Täytetään kakku. Valmistetaan suklaakuorrute ohjeen mukaan ja levitetään kakun päälle. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    384 kcal
  • hiilihydraattia
    33.5 g
  • rasvaa
    26.4 g
  • proteiinia
    3 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta