KATSOMASI RESEPTIT
Suklaasydänpullat

Resepti: Maku 01/2017

Suklaa­sy­dän­pul­lat

Resepti: Maku 01/2017

Suklaa­sy­dän­pul­lat

Leivo ihanat suklaasydänpullat! Nutella-täytteisten suklaapullien muoto kertoo syöjälle enemmän kuin tuhat sanaa. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 kpl

Taikina

Täyte

Voiteluun

Päälle

Tee näin 15 t 50 min

15 t 50 min
{
AKTIIVINEN
15 t
PASSIIVINEN
50 min
  • Kuumenna maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva.

    Lisää sokeri, suola ja muna. Sekoita kaakaojauhe jauhoihin. Lisää jauhoseos vähän kerrallaan ja viimeisenä huoneenlämpöinen voi. Alusta, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.

    Kohota taikinaa liinan alla noin 30 minuuttia.

    Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi (35 cm x 65 cm).

    Levitä päälle suklaalevite. Rullaa taikinalevy molemmilta pitkiltä sivuilta puoleen väliin saakka tiukaksi rullaksi.

    Leikkaa rulla noin 3 sentin viipaleiksi ja nosta palat leivinpaperin päälle pellille. Muotoile palat sydämiksi venyttämällä taikinaa sydämen kärjestä.

    Anna pullien kohota peitettynä 20 minuuttia.

    Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    290 kcal
  • hiilihydraattia
    38.3 g
  • rasvaa
    11.7 g
  • proteiinia
    7.4 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta