Suklaaputous

Resepti: Maku 02/2008

Suklaa­pu­tous

Resepti: Maku 02/2008

Suklaa­pu­tous

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

30 min
  • Pane paloiteltu suklaa ja kerma kattilaan. Anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen.

    Esilämmitä suklaaputouskone käyttöohjeiden mukaan.

    Kaada suklaaseos altaaseen ja noudata koneen ohjeita.

    Nauti hedelmiä ja karkkeja suklaaseen dipaten.

    •Halutessasi voit kaataa suklaaseoksen fonduepataan ja nostaa astian pöytään.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    498 kcal
  • hiilihydraattia
    51 g
  • rasvaa
    28.5 g
  • proteiinia
    8.6 g
  • kuitua
    4.7 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta