Suklaaneliöt (Brownies)

Resepti: Maku 03/2003

Suklaaneliöt (Brownies)

Resepti: Maku 03/2003

Suklaaneliöt (Brownies)

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Suklaakastike

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Voitele ja jauhota vuoka, mielellään suorakulmainen, kooltaan noin 20 x 30 senttiä.

    Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai liedellä paksupohjaisessa kattilassa. Jätä jäähtymään hetkeksi.

    Mittaa kulhoon sokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää myös sulatettu suklaa.

    Sekoita keskenään vehnäjauho ja kaakaojauhe, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Browniet saavat jäädä keskeltä hiukan kosteaksi.

    Leikkaa jäähtynyt kakkulevy neliöiksi.

    Tee halutessasi leivonnaisten seuraksi kuumaa suklaakastiketta. Lämmitä liedellä miedolla lämmöllä kermaa ja paloittele sen joukkoon tummaa suklaata. Sekoittele, kunnes suklaa on liuennut. Lisää kastikkeeseen vielä tilkka vahvaa kahvia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.1
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    420 kcal
  • hiilihydraattia
    38.6 g
  • rasvaa
    27.1 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Brownies, USA


Laatinut:

Kuva:

Riikka Kantinkoski

Kommentit (18)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin5
  • Helppo3
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta0
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 04.12.2014

    Vierailija

    Todella hyvää!

    • Onnistuin
    • Hurmasin vieraat
    • Kaikki meni
  • 29.11.2014

    Vierailija

    Iha hyvä mut vähämmenän niitä jauhoja

    • Hurmasin vieraat
  • 27.10.2014

    Ensikertalainen

    Tietääkö kukaaan kuuluuko nää tarjoilla kylminä vai kuumina :D? ja sellasta että mahtaako vaikuttaa makuun jos jääkaapissa seisoo yön yli?

  • 19.09.2014

    Vierailija

    Tuli kyllä hyvää. Kyllä tämä ainakin minulla paistui kypsäksi tuossa 30min ja 175 asteessa. Veikkaisin, että jos taikina on laitettu pienempään vuokaan jolloin on ns. paksumpi, saattaapi suklaaneliöt jäädä raaoiksi.

    • Onnistuin
    • Helppo
Lisää kommentteja (14)

Kommentoi

Lisää aiheesta: USA

Lisää suosikiksi

Tulosta