Suklaamuruset

Resepti: Maku 08/2005

Suklaamuruset

Resepti: Maku 08/2005

Suklaamuruset

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Ota toinen pakkauksen taikinalevyistä sulamaan noin 15 minuutiksi. Vaivaa takinan joukkoon suklaarouhetta. Kauli levy ohuemmaksi jauhotetulla leivinalustalla. Ota pyöreällä muotilla (Ø 4 cm) 20–30 pikkuleipää ja nosta leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa noin 3 minuuttia.

    Valmista täyte. Sulata suklaa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen jähmettyä jääkaapissa. Täytä suklaamuru-pikkuleivät ennen tarjoilua.

    Lisää suklaamurusten päälle vielä vähän täytettä ja koristele appelsiinimarmeladikoristeella.

    •Jos haluat tehdä leivoksia enemmän kuin 10 kpl, suurenna täytteen ohje kaksinkertaiseksi ja varaa enemmän kakunkoristeita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    4411 kcal
  • hiilihydraattia
    464.6 g
  • rasvaa
    269.8 g
  • proteiinia
    34.3 g
  • kuitua
    45.3 g
  • suolaa
    343.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta