Suklaamousse ja karpalokiisseli
GL

Resepti: Maku 01/2008

Suklaamousse ja kar­pa­lo­kiis­se­li

Resepti: Maku 01/2008

Suklaamousse ja kar­pa­lo­kiis­se­li

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Kiisseli

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista suklaamousse edellisenä päivänä. Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää joukkoon keltuainen ja vaahdoksi vatkattu valkuainen. Sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon varovasti kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma. Anna moussen hyytyä jääkaapissa.

    Mittaa maun mukaiseksi sokeroitu karpalomehu kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Liuota perunajauhot vesitilkkaan ja lisää kuumaan mehuun, nosta liedelle, anna pulpahtaa muutaman kerran ja jäähdytä.

    Lusikoi karpalokiisseliä lautasille ja aseta lautasille kuumaan veteen kastetulla isolla lusikalla tehty kuula suklaamoussea. Koristele suklaamousseannos karpaloilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    581 kcal
  • hiilihydraattia
    49.5 g
  • rasvaa
    40.1 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    80.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

talvi, gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta