KATSOMASI RESEPTIT
Suklaamasariinit

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa­ma­sa­rii­nit

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa­ma­sa­rii­nit

Muropohja, hillosydän ja mantelinen suklaatäyte. Masariinit ovat elegantti valinta kahvipöytään. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 kpl

Pohjat

Voitelu

Täyte

Kuorrutus

Tee näin 1 t 50 min

1 t 50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 20 min
  • Nypi kuutioitu voi ja kuivat aineet kulhossa murumaiseksi. Lisää muna ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman jauhoja. Kääri taikina kelmuun ja nosta jääkaappiin tunniksi tai yön ajaksi.

    Voitele metalliset pienet masariinivuoat huolellisesti. Voit myös käyttää minimuffineille tarkoitettuja silikonivuokia. Painele taikina jauhojen avulla vuokien pohjalle ja reunoille. Annostele taikinan päälle hieman hilloa.

    Vatkaa kulhossa mantelimassa ja pehmeä voi tasaiseksi. Lisää muna edelleen vatkaten. Sulata paloiteltu suklaa miedolla teholla mikrossa ja anna suklaasulan hieman jäähtyä. Lisää se mantelimassatäytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Annostele täyte hillon päälle.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia, tai kunnes täyte on kypsä ja leivonnaiset saaneet kauniin värin.

    Kuorruta leivonnaiset vasta jäähtyneinä. Sulata paloiteltu suklaa miedolla teholla mikrossa. Siirrä suklaa pursotuspussiin ja viiruta leivonnaiset suklaaraidoilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    428 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    27 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta