Suklaakonvehdit
GL
MU

Resepti: Maku 04/2003

Suklaa­kon­veh­dit

Resepti: Maku 04/2003

Suklaa­kon­veh­dit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 15 min

15 min
  • Paloittele suklaa kattilaan ja sulata se miedolla lämmöllä liedellä. Jaa hasselpähkinät konvehtimuotteihin ja ripottele appelsiinikuoripalat päälle. Kaada joukkoon sula suklaa.

    Nosta muotti jääkaappiin. Irrota jäähtyneet konvehdit kevyesti painamalla ja nauti ne espresson kanssa. Voit valmistaa konvehdit myös pieniin alumiinisiin tai paperisiin konvehtivuokiin.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    57 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    3.7 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    2.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi, gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Marjo Tokkari

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta