KATSOMASI RESEPTIT
Suklaahippuskonssit

Resepti: Lunni leipoo

Suklaa­hip­pus­kons­sit

Resepti: Lunni leipoo

Suklaa­hip­pus­kons­sit

Perinteiset skonssit maistuvat myös makeina versioina, kun sekaan laittaa maitosuklaarouhetta. Suklaahippuskonssit on helppo valmistaa, kunhan muistaa olla vaivaamatta liikaa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

Tee näin 20 min

20 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Leikkaa kylmä voi kuutioiksi, voit antaa voikuutioiden olla hetken esimerkiksi pakastimessa. Siivilöi jauhot voikuutioiden sekaan, lisää myös sokeri. Nypi taikina kylmillä käsillä nopeasti murumaiseksi seokseksi, voit käyttää myös monitoimikonetta. Varo tällöin ylityöstämästä taikinaa. Lisää leivinjauhe ja sekoita joukkoon. Lisää kylmä kerma ja maito kerralla joukkoon, sekoita nopeasti ja kevyesti sitkeäksi taikinaksi. Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja painele taikinaa kevyesti ja vain muutaman kerran, kunnes siitä tulee hieman kiinteämpää. Painele tai kauli taikina 1-2 cm paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä 5 cm kokoisia skonsseja esimerkiksi keksimuotilla tai lasin pohjalla (teräväreunaisempi keksimuotti sopii paremmin). Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Nosta skonssit leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille, anna seistä n. 10 minuutin ajan. Voitele skonssit munalla ja paista uunissa n. 10 minuutin ajan. Tarjoile esimerkiksi hillon ja teen kanssa lämpiminä tai jäähdytettyinä. Säilytä huoneenlämmössä ilmatiiviisti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    348 kcal
  • hiilihydraattia
    49.9 g
  • rasvaa
    13 g
  • proteiinia
    7.4 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta