KATSOMASI RESEPTIT
Suklaagranola

Resepti: Lunni leipoo

Suklaagranola

Resepti: Lunni leipoo

Suklaagranola

Ihastu rapeaan suklaagranolaan ja nosta viikonlopun aamiainen uudelle tasolle!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

    Yhdistä kulhossa kaikki aineet suklaata lukuun ottamatta. Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille, paista uunin keskitasolla n. 25-30 minuuttia. Puolessa välissä paistoa sekoittele seosta, jotta granola ruskistuu kaikkialta.

    Rouhi suklaa karkeasti ja ripottele uunista ostetun granolan päälle. Anna sulaa hetken ja sekoita sitten joukkoon.

    Säilytä huoneenlämmössä ja tarjoile esimerkiksi jogurtin ja marjojen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    441 kcal
  • hiilihydraattia
    49.2 g
  • rasvaa
    21.9 g
  • proteiinia
    11.5 g
  • kuitua
    6.8 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta