KATSOMASI RESEPTIT
Suklaafudgekakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa­fud­ge­kak­ku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa­fud­ge­kak­ku

Tämä tyrmäävä suklaakakku saa sukat pyörimään jaloissasi. Kakun herkullisuus piilee suloisessa suklaafudgessa.

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Pohja

Suklaafudgekuorrutus

Pinnalle

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Aloita suklaafudgekakun valmistus sulattamalla voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää kahvi.

    Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele reunat. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kakku on mehevä mutta kypsä. Anna jäähtyä vuoassaan.

    Mittaa kerma, sokeri, siirappi ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna hiljalleen samalla ­sekoittaen. Anna kiehua 5 ­minuuttia sekoitellen, kunnes seos on paksua ja kiiltävää. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon voi. Jäähdytä sekoitellen 10 minuuttia.

    Kaada kuorrutus varovasti jäähtyneen pohjan päälle vuokaan. Anna kakun kiinteytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. 

    Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta. Tarjoa suklaafudgekakku pehmeän kermavaahdon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    435 kcal
  • hiilihydraattia
    51.5 g
  • rasvaa
    23.8 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

88% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat2
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Suklaa

Lisää suosikiksi

Tulosta