KATSOMASI RESEPTIT
Suklaafudge

Resepti: Maku 07/2013

Suklaafudge

Resepti: Maku 07/2013

Suklaafudge

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 palaa

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja kumoa kulhoon. Vuoraa noin 20 x 20 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Leikkaa voi valmiiksi käden ulottuville.

    Kuumenna maitotiiviste ja sokeri hitaasti kiehumapisteeseen. Hauduta matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on 106-asteista. Käytä sokerilämpömittaria tai digitaalista elintarvikelämpömittaria.

    Nosta kattila pois liedeltä, lisää suklaa, vaniljasokeri ja voi samalla voimakkaasti sekoittaen. Suklaan lisäämisen jälkeen massa jähmettyy todella nopeasti.

    Kaada pehmeä fudge vuokaan ja anna jähmettyä huoneenlämmössä.

    Leikkaa suklaafudgelevy tasakokoisiksi paloiksi. Pakkaa fudge kauniisiin lahjarasioihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    397 kcal
  • hiilihydraattia
    64.3 g
  • rasvaa
    13.7 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Opin uutta0
  • Kaikki meni0
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Suklaa

Lisää suosikiksi

Tulosta