KATSOMASI RESEPTIT
Suklaa-pähkinätahna
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Suklaa-pähkinätahna

Resepti: Maku 02/2017

Suklaa-pähkinätahna

Kotitekoinen nutella eli suklaa-pähkinätahna valmistuu helposti. Valmis tahna säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Paahda pähkinöitä 170-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

    Kuori pähkinät hankaamalla niitä keittiöpyyhkeen välissä. Ei haittaa, jos kuorta jää vähän mukaan.

    Kaada pähkinät tehosekoittimeen ja surauta muutaman minuutin ajan, kunnes massa on tasaista tahnaa. Anna blenderisi levätä välissä tarvittaessa ja pyyhi samalla massaa tarvittaessa terän ulottuville.

    Sulata suklaa. Lisää kaikki loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.

    Siirrä kannu jääkaappiin ja anna tahnan jäähtyä täysin.

    Aja tahna vielä kuohkeaksi. Tarjoa mansikoiden tai leivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    552 kcal
  • hiilihydraattia
    29.5 g
  • rasvaa
    44.7 g
  • proteiinia
    9.1 g
  • kuitua
    11.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta