KATSOMASI RESEPTIT
Suklaa-kahvikakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa-kahvikakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Suklaa-kahvikakku

Suklaa-kahvikakussa maistuu aromikas fariinisokeri. Suklainen kakku maistuu taivaalliselta myös ilman kuorrutusta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 palaa

Voitelu

Kuorrutus

Koristelu

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Voitele ja korppujauhota noin 2 litran kakkuvuoka.

    Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Sekoita joukkoon kahvi.

    Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää suklaarouhe. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.

    Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla.

    Jäähdytä kakkua vuoassaan noin 10 minuuttia. Kumoa vasta sitten ritilälle jäähtymään.

    Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä 5–10 minuuttia.

    Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Koristele heti valko- ja maitosuklaarouheella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    432 kcal
  • hiilihydraattia
    55 g
  • rasvaa
    21.7 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta