KATSOMASI RESEPTIT
Suklaa-hunajabrowniet

Resepti: Maku 04/2016

Suklaa-hunajabrowniet

Resepti: Maku 04/2016

Suklaa-hunajabrowniet

Tahmean suklaiset browniet makeutetaan hunajalla. Taikina valmistuu helposti sekoittamalla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista suklaa-hunajabrowniet näin:

    Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon hunaja.

    Ota kulho pois hauteesta ja sekoita joukkoon munat.

    Kääntele suklaaseokseen vehnäjauhot ja suola. Taikinaan ei tarvita leivinjauhetta.

    Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 cm x 30 cm).

    Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Brownie saa jäädä kosteaksi. Anna levyn jäähtyä ja nosta  se jääkaappiin.

    Leikkaa vetäytynyt brownielevy haluamasi kokoisiksi palasiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    390 kcal
  • hiilihydraattia
    50.9 g
  • rasvaa
    18.5 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta