KATSOMASI RESEPTIT
Strösseli-cookiet

Resepti: Lunni leipoo

Strösseli-cookiet

Resepti: Lunni leipoo

Strösseli-cookiet

Jättimäiset amerikkalaistyyliset strösseli-cookiet ovat söpön värisiä ja ihanan sitkoisia. Älä paista liian kypsiksi!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Ota voi ja muna ajoissa huoneenlämpöön.

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna ja vaniljatahna joukkoon.

    Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot ja ruokasooda. Lisää jauhoseos taikinan joukkoon, kääntele kunnes jäljellä on enää vähän jauhoviiruja. Sekoituksen loppuvaiheilla lisää strösselit.

    Laita taikina jääkaappiin jähmettymään n. 30 minuutin ajaksi.

    Ota jäähtynyt taikina jääkaapista ja laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Ota taikinasta n. 1/2 dl:n kokoisia nokareita, älä litistä. Jätä reilusti leviämisvaraa.

    Ennen paistoa painele keksien päälle vielä strösseleitä.

    Paista keksejä uunissa n. 12-15 minuutin ajan tai kunnes keksit ovat saaneet reunoilta hieman väriä mutta ovat vielä vaaleita keskeltä. Anna jäähtyä ritilällä.

    Säilytä jäähtyneitä keksejä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    414 kcal
  • hiilihydraattia
    52.7 g
  • rasvaa
    19.9 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta