Stollen
MU

Resepti: Maku 06/2008

Stol­len

Resepti: Maku 06/2008

Stol­len

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Lisää kädenlämpöiseen maitoon murennettu hiiva, suola ja sokeri. Sekoita jauhot taikinaan hyvin alustaen. Lisää pehmeä rasva, appelsiinin raastettu kuori, mantelirouhe, rusinat ja aprikoosit. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi (noin puoli tuntia).

    Jaa taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapaloista pitkänomaiset levyt ja taita levyt kaksinkerroin siten, että yläreunan alta näkyy vähän alareunaa.

    Kohota pullat hyvin liinan alla ja paista 175 asteen uuninlämmössä 30–40 minuuttia.

    Voitele stollen kerran paiston aikana ja uunista ottamisen jälkeen sulatetulla rasvalla. Ripottele stollenin pinnalle runsaasti tomusokeria.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1861 kcal
  • hiilihydraattia
    233.9 g
  • rasvaa
    88.2 g
  • proteiinia
    30.7 g
  • kuitua
    14.9 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta