Stollen
MU

Resepti: Maku 06/2008

Stollen

Resepti: Maku 06/2008

Stollen

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 2 t 10 min

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Lisää kädenlämpöiseen maitoon murennettu hiiva, suola ja sokeri. Sekoita jauhot taikinaan hyvin alustaen. Lisää pehmeä rasva, appelsiinin raastettu kuori, mantelirouhe, rusinat ja aprikoosit. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi (noin puoli tuntia).

    Jaa taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapaloista pitkänomaiset levyt ja taita levyt kaksinkerroin siten, että yläreunan alta näkyy vähän alareunaa.

    Kohota pullat hyvin liinan alla ja paista 175 asteen uuninlämmössä 30–40 minuuttia.

    Voitele stollen kerran paiston aikana ja uunista ottamisen jälkeen sulatetulla rasvalla. Ripottele stollenin pinnalle runsaasti tomusokeria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1861 kcal
  • hiilihydraattia
    233.9 g
  • rasvaa
    88.2 g
  • proteiinia
    30.7 g
  • kuitua
    14.9 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta