KATSOMASI RESEPTIT
Sopivasti tulinen chili sin carne

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Sopivasti tulinen chili sin carne

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Sopivasti tulinen chili sin carne

Sopivasti tulinen chili sin carne maistuu erinomaisesti kylmänä syyspäivänä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Poista halutessasi chilistä siemenet ja hienonna chili veitsellä. Hienonna säilötyt chipotle chilit. Kuumenna padassa tilkka öljyä ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää pataan hienonnettu valkosipuli ja chilit. Kuullota vielä muutama minuutti.

    Lisää pataan tomaattimurska, tomaattipyree, adobokastike ja kasvisliemi. Valuta säilyke pavut sekä linssit hyvin siivilässä. Lisää pavut sekä linssit pataan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pataan mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla puolisen tuntia.

    Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoile keitetyn riisin, smetanan ja tuoreen korianterin kera. Chili sin carne sopii erinomaisesti myös tortillojen täytteeksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    20 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta