KATSOMASI RESEPTIT
Snickerdoodle-donitsit

Resepti: Lunni leipoo

Snickerdoodle-donitsit

Resepti: Lunni leipoo

Snickerdoodle-donitsit

Snickerdoodle- eli kaneli-sokerikeksit ovat amerikkalainen klassikko, ja tällä ohjeella klassikkokeksit saavat muotonsa snickerdoodle-donitseina. Uunissa paistetut snickerdoodle-donitsit sivellään paiston jälkeen voilla ja pyöritellään kaneli-sokeriseoksessa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

Pinnalle

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Ota muna ja maito huoneenlämpöön ajoissa.

    Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Siivilöi kulhoon venhnäjahot ja leivinjauhe, lisää muskottipähkinä ja sokeri.

    Toisessa kulhossa vatkaa munan rakenne rikki, lisää maito ja hieman jäähtynyt voisula. Yhdistä märät aineet kuiviin nopeasti sekoittaen, älä ylivatkaa taikinaa.

    Voitele 12-koloinen donitsipelti voilla ja pursota taikina koloihin. Täytä kolot taikinalla hieman vajaiksi. Paista uunissa n. 8 minuutin ajan tai kunnes donitsien reunoille on tullut hieman väriä.

    Anna jäähtyä hetken vuoassa, ota donitsit sitten ritilälle jäähtymään pariksi minuutiksi.

    Sulata voi mikrossa ja sivele sudilla donitsien päälle. Pyörittele kaneli-sokeriseoksessa.

    Säilytä huoneenlämmössä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    372 kcal
  • hiilihydraattia
    63 g
  • rasvaa
    10.5 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta