KATSOMASI RESEPTIT
Smetanainen siskonmakkarakastike

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Smetanainen sis­kon­mak­ka­ra­kas­ti­ke

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna pannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Purista siskonmakkaroista pyöryköitä suoraan pannulle. Ruskista siskonmakkara pyörykät molemmilta puolilta. Lisää pannulle kuutioitu sipuli ja paista kunnes sipuli saa hiukan väriä. Lisää pannulle lihaliemi, dijon -sinappi ja tuore timjami. Peitä pannu kannella ja anna kiehua hiljalleen noin 7 minuutin ajan. Poista timjamit ja lisää suuruste pakkauksen ohjeen mukaisesti siskonmakkarakastikkeeseen. Anna kiehua vielä noin 3 minuutin ajan. Lisää siskonmakkarakastikkeeseen smetana ja sekoita tasaiseksi. Mausta kastike mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa siskonmakkarakastike dijon -sinapilla maustetun perunamuussin ja suolakurkkujen kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    178 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    16 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

siskonmakkara


Kommentit (2)

100% Tekisi uudestaan
  • Helppo2
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta