Skonssit (Scones)

Resepti: Maku 05/2004

Skons­sit (Sco­nes)

Resepti: Maku 05/2004

Skons­sit (Sco­nes)

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe kulhossa. Lisää voi ja hiero seos murusiksi. Lisää kerma tai maito, muna ja suola sekä vaihtoehtoisesti juustoraastetta tai omenakuutioita, pähkinöitä ja sokeria. Puristele taikina tasaiseksi.

    Jaa taikina kahdeksaan osaan, muotoile palat pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla. Paista skonsseja 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat hieman ruskettuneita.

    Tarjoa heti voin ja marmeladin kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    322 kcal
  • hiilihydraattia
    30 g
  • rasvaa
    18.2 g
  • proteiinia
    9.3 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

Scones


Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta