KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunamarinoidut parsat
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Sit­ruu­na­ma­ri­noi­dut parsat

Resepti: Maku 02/2017

Sit­ruu­na­ma­ri­noi­dut parsat

Pikantisti maustetut parsat sopivat leipien tai vohveleiden kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Poista parsoista kuivat kannat ja kuori parsat tarvittaessa ohuelti.

    Leikkaa parsat muutamaan osaan. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, 3–5 minuuttia. Pysäytä kypsyminen huuhtelemalla parsat siivilässä kylmällä vedellä. Valuta hyvin ja kumoa parsat kulhoon.

    Hienonna tilli. Valuta kaprikset. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.

    Kaada marinadi parsojen päälle.

    Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne marinadiin ja peitä kelmulla. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

    Tarjoa marinoidut parsat ja viipaloitu mozzarella vastapaistettujen vohveleiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    467 kcal
  • hiilihydraattia
    6.2 g
  • rasvaa
    49.8 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    3.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Parsa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta