KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunalakritsi-kuppikakut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Sit­ruu­na­la­krit­si-kuppikakut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Sit­ruu­na­la­krit­si-kuppikakut

Kirpsakka sitruuna ja laku ovat ihan mahtava pari! Testaa tätä yhdistelmää ihanien kuppikakkujen kuorrutteessa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Vamista sitruunalakritsi-kuppikakut näin:

    Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi.

    Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita joukkoon varovasti myös voisula ja jogurtti. Vältä turhaa sekoittamista.

    Jaa taikina kuppikakkuvuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrutus. Vatkaa sitruunatuorejuusto ja pehmeä voi sähkövatkaimella keskenään. Lisää tomusokeri ja sekoita kuorrutus tasaiseksi.

    Koverra pieni kolo kuppikakun keskelle ja valuta sinne lakritsikastiketta (noin 1 tl/kuppikakku). Pursota tai lusikoi kuorrutus kuppikakkujen pinnalle.

    Koristele kuppikakut lakritsimakeisilla, -kastikkeella ja -strösseleillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    355 kcal
  • hiilihydraattia
    42.5 g
  • rasvaa
    18.5 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

USA


Laatinut:

Kuva:

Joonas Vuorinen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: USA

    Lisää suosikiksi

    Tulosta