KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunakuppikakut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Sit­ruu­na­kup­pi­ka­kut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Sit­ruu­na­kup­pi­ka­kut

Unikonsiemenet antavat sitruunaisille kuppikakuille mukavaa puruvastusta ja graafista ilmettä.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voisula, ranskankerma ja sitruunamehu.

    Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet ja lisää ne lastalla nostellen taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi mutta älä enää vatkaa.

    Jaa taikina muffinivuokiin tai muffinipellin syvennyksiin. Paperiset vuoat säilyttävät paremmin muotonsa, jos nostat ne ensin muffinipellille.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, tai kunnes muffinit saavat kauniin värin ja ovat tikulla testattaessa kypsiä. Anna muffinien jäähtyä ennen kuorruttamista.

    Vatkaa voi kuorrutusta varten kuohkeaksi. Lisää tomusokeri ja sitruunanmehu edelleen vatkaten. Kääntele lopuksi joukkoon varovasti tuorejuusto mutta älä enää vatkaa. Levitä kuorrutus kuppikakkujen päälle ja ripottele päälle unikonsiemeniä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    359 kcal
  • hiilihydraattia
    56.8 g
  • rasvaa
    12.4 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta