KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunaiset silakkapihvit ja lohkoperunat
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Sitruunaiset silakkapihvit ja lohkoperunat

Resepti: Maku 01/2017

Sitruunaiset silakkapihvit ja lohkoperunat

Fish & Chips Suomi-tyyliin! Paista silakkapihvit ja lohkoperunat samalla pellillä. Silakkapihveihin saadaan herkullinen rapeus polentalla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Tee silakkapihvit ja lohkoperunat näin:

    Pese ja lohko perunat kulhoon. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Levitä lohkot leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisen uunin ylätasolla 20 minuuttia.

    Huuhtele silakkafileet, valuta ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa fileistä saksilla selkäevät pois. Levitä ne leivinpaperin päälle lihapuoli ylöspäin. Mausta.

    Sekoita täytteen ainekset. Jaa täyte puolelle fileistä ja nosta toinen filee päälle.

    Kaada maissisuurimot lautaselle. Paina pihvien molemmat puolet maissisuurimoihin.

    Ota pelti uunista ja vedä perunat pellin toiseen laitaan. Nosta silakkapihvit toiselle laidalle. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes silakkapihvit ovat kypsiä.

    Viimeistele tillillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    133 kcal
  • hiilihydraattia
    10.4 g
  • rasvaa
    5.9 g
  • proteiinia
    9.2 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta