KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunaiset salvia-kanapeet
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Sitruunaiset salvia-kanapeet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Sitruunaiset salvia-kanapeet

Pikkuiset kanapeet ovat rapeimmillaan juuri paistettuna.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 45 min

2 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Mittaa taikinan kuivat aineet monitoimikoneen kulhoon. Lisää kuutioitu voi ja pyöräytä seos murumaiseksi. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi.

    Siirrä taikina muovikelmuun käärittynä jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli.

    Sekoita täytettä varten tuorejuusto, hienoksi silputtu salvia, sitruunan kuoriraaste ja -mehu.

    Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi (n. 5 mm) levyksi (30 cm x 20 cm). Levitä täyte taikinalevylle. Rullaa taikinalevy molemmilta pitkiltä sivuilta samanaikaisesti puoleen väliin asti. Tee rullasta tarpeeksi tiukka. Leikkaa terävällä veitsellä noin puoli senttiä paksuiksi viipaleiksi. Nosta ne leikkuupuoli ylöspäin leivinpaperille, uunipellille.

    Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia tai kunnes kanapeet ovat saaneet kauniin värin ja ovat kypsiä.

VINKKI

Kanapeet sopivat myös pakastettaviksi. Elvytä ne rapeiksi laittamalla kohmeiset keksit leivinpaperin päälle pellille. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    334 kcal
  • hiilihydraattia
    25.8 g
  • rasvaa
    22.4 g
  • proteiinia
    7.3 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

sitruuna, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta