KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunainen rahka-murupiirakka

Resepti: Maku 01/2013

Sitruunainen rahka-murupiirakka

Resepti: Maku 01/2013

Sitruunainen rahka-murupiirakka

Ihana sitruunainen rahka-murupiirakka toimii aina! Supersuosittu kolmikerroksinen herkku saa mehevyyttä raikkaasta rahkatäytteestä ja rapea muru viimeistelee herkun. Tätä murupiirakkaa kannattaa kokeilla!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata rasva ja anna jäähtyä. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita joukkoon rasvasula.

    Jaa taikina kahtia. Säästä toinen puoli pinnalle tulevaan muruseokseen. Sekoita pohjaksi tulevaan taikinaan piimä ja munat. Älä huoli, vaikka taikinaan jää pieniä paakkuja, ne häviävät paistamisen aikana. Levitä pohjataikina leivinpaperoidulle uunipannulle.

    Valmista täyte. Sekoita rahka, sokerit ja munat keskenään. Pese sitruuna hyvin, raasta kuoren keltainen osa ja purista hedelmän mehu. Lisää ne täytteeseen.

    Levitä rahkatäyte pohjan päälle ja ripottele muruseos päälle. Paista sitruunaista rahka-murupiirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia. Jaa jäähtynyt rahka-murupiirakka pieniksi annospaloiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    275 kcal
  • hiilihydraattia
    37.7 g
  • rasvaa
    10.7 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (29)

88% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin41
  • Helppo37
  • Hurmasin vieraat30
  • Opin uutta8
  • Ei maistunut9
  • Kaikki meni27
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (25)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta